14/3/11

Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας / Κάλεσμα της έκτακτης συνέλευσης πλ. Φανερωμένης

ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΡΑΤΕΙΤΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΠΟΥ ΔΙΑΤΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ!

Ο Σόλων ο Αθηναίος μεγάλος νομοθέτης της αρχαιότητας είπε το εξής:
«Ο Νόμος είναι όπως τον ιστό της αράχνης………. Παγιδεύει στον ιστό της μόνο τα μικρά έντομα…… τα μεγάλα τον ξεσκίζουν και τον διαπερνούν……»

Σήμερα μαθαίνουμε ότι η έννοια του Κράτους Δικαίου έχει σαφέστατο περιεχόμενο:

«Όλες οι λειτουργίες του Κράτους (Εκτελεστική – Νομοθετική – Δικαστική ) διέπονται αποκλειστικά και μόνο από τα όσα ορίζει ο Νόμος – Δίκαιο και ουδείς είναι υπεράνω του!
Τα Δικαστήρια σε ένα ευνομούμενο Κράτος Δικαίου είναι οι θεματοφύλακες της Νομιμότητας και το τελευταίο ανάχωμα και οχυρό των ανθρώπων, που καταφεύγουν όταν πλήττονται οι ελευθερίες και τα δικαιώματα τους από την αυθαιρεσία αυτών που λόγω της θέσης τους μπορούν να καθορίζουν αποφασιστικά τη ζωή μας.»
Αυτά όλα τουλάχιστον λέει η θεωρία………..

Στις 18/1/2011 το Ανώτατο Δικαστήριο (Δικαστής Κραμβής) στην αίτηση 152/10, εξέδωσε απόφαση με την οποία έκρινε ότι η κράτηση στις Κεντρικές Φυλακές ενός συνανθρώπου μας Shanmukan Uthajenthiran είναι παράνομη και διέταξε την άμεση απελευθέρωση του.
http://www.cylaw.org/cgi-bin/open.pl?file=apofaseis%2Faad%2Fmeros_1%2F2011%2F1-201101-152-10.htm&qstring=habea+AND+2011%EF%BF%BD
και όμως……………..
Έτσι ΑΠΛΑ το Υπουργείο Εσωτερικών δεν εκτελεί την απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου και μέχρι σήμερα (Μάρτιος 2011) συνεχίζει να κρατά παράνομα έναν άνθρωπο!
Έτσι ΑΠΛΑ το Υπουργείο Εσωτερικών δεν απαντά καν στις επιστολές του Δικηγόρου του ανθρώπου αυτού που είναι φυλακή!
Έτσι ΑΠΛΑ τα κανάλια, οι εφημερίδες, τα ραδιόφωνα ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ότι ένας άνθρωπος κρατείται παράνομα παρά την απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου Έτσι ΑΠΛΑ δεν το «βγάζουν».
ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΣΕΙΡΑ;
«Πρώτα ήρθαν και συλλάβανε τους κομμουνιστές. Δεν μίλησα επειδή δεν ήμουν κομουνιστής... Έπειτα ήρθαν για τους Εβραίους. Δεν μίλησα, επειδή δεν ήμουν Εβραίος... Μετά συλλάβανε τους εργάτες, μέλη των συνδικάτων. Δεν μίλησα, επειδή δεν ήμουν συνδικαλιστής... Ύστερα ήρθαν για τους καθολικούς. Πάλι δεν μίλησα, επειδή ήμουν προτεστάντης. Αλλά στο τέλος, όταν ήρθαν να πιάσουν εμένα, δεν είχε απομείνει κανένας για να μιλήσει...».
Προτεστάντης ιερέας Μάρτιν Νιμάιλερ, που είχε φυλακισθεί από τους χιτλερικούς

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18 ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 ΩΡΑ 13.30



περισσότερα εδώ: http://osr55.wordpress.com/2011/01/18/%CF%87-%CE%BF-%CF%85-%CE%BD-%CF%84-%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%AC-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%B1-%CE%BD%CE%AF%CE%BA%CE%B7-%CE%BC%CE%B5-%CE%B1%CF%80%CE%BF/

www.osr.wordpress.com

Δημοφιλείς Aναρτήσεις του Μήνα