24/2/11

ΚΑΜΠΙΝΓΚ ΠΟΛΕΩΣ ΧΡΥΣΟΧΟΥΣ - ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

1 Φεβρουαρίου 2010

Καθυστερεί η υπογραφή της συμφωνίας μεταξύ του Τμήματος Δασών, του ΚΟΤ και του Δήμου Πόλης Χρυσοχούς για παραχώρηση του ευκαλυπτώνα ώστε να προχωρήσει η διαδικασία της αναβάθμισης του κατασκηνωτικού χώρου. Υπενθυμίζεται ότι έχει ήδη καταρτιστεί γενικό σχέδιο (master plan) για την ανάπλαση του κατασκηνωτικού χώρου στον ευκαλυπτώνα της Πόλης Χρυσοχούς το οποίο δεν έχει τεθεί υπόψη των ενδιαφερομένων πολιτών και οργανώσεων στα πλαίσια ενός διευρυμένου δημόσιου διάλογου. Ο Δήμος Πόλης Χρυσοχούς απαιτεί να προηγηθεί η υπογραφή της συμφωνίας μίσθωσης του χώρου πριν προχωρήσει σε διαδικασία δημόσιας ακρόασης. Εν τω μεταξύ τέλος Φεβρουαρίου λήγει το συμβόλαιο διαχείρισης του χώρου από τους ιδιώτες διαχειριστές και συνεπώς αυτόματα ο χώρος παραμένει ανεξέλεγκτος και αφύλακτος.

Την Κυριακή 27.02.2011, ώρα 12πμ (το μεσημέρι) παρακαλούμε οπως παρευρεθούμε όλοι όσοι στηρίζουμε τη διάσωση και διατήρηση του κατασκηνωτικού χώρου Πόλεως Χρυσοχούς και να αποτρέψουμε την καταστροφή του.

Όπως οι πλείστοι υποψιαζόμαστε, εμπλέκονται οικονομικά οφέλη οπως και άλλοι ξενοδοχειακοί παράγοντες στο παρασκήνιο αυτής της φρίκης.
Πάμε να αποτρέψουμε τη συμφορά αυτή και ας ελπίσουμε πως δεν θα είναι η τελευταία φορά που θα πάμε στο Κατασκηνωτικό Χώρο της Πόλεως Χρυσοχούς.

Διαμαρτυρία την Κυριακή 27.02.2011, ώρα 12πμ

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΤΗΝ ΛΕΗΛΑΣΙΑ

ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΓΗ Κ΄ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Δημοφιλείς Aναρτήσεις του Μήνα